VIP service


Uurwerken van echte luxe merken kopen?

Na contact en goedkeuring kunt u offertes ontvangen voor exclusieve luxe uurwerken die u zoekt. U krijgt ook online toegang tot onze premium merken.

 

Voordelen:

  1. Persoonlijke offertes opstellen om de beste prijzen te garanderen.
  2. Exclusieve uurwerken volgens uw voorkeuren.
  3. Zeldzame uurwerken en de allerbeste deals.
  4. Verzekering
  5. U krijgt de beste after-sales service van België.

 

Een uitnodiging krijgen?Betrouwbaarheid is voor de verkoper/koper een must als het gaat om luxe uurwerken. Het is niet mogelijk om zonder voorkennis premium merken zonder gravering 
te bestellen (online). 
De meeste klanten met een uitnodiging van ons, behoren tot een select groepje met een Platinum status en krijgen uiteraard een persoonlijke luxe service om de beste offertes voor luxe uurwerken te ontvangen. Alle hoogwaardige merken zullen voor deze leden dan ook online zichtbaar zijn op onze webshop!

U wilt een offerte, maar u hebt nog GEEN platinum status? Geen probleem.

Gelieve onze klantenservice te contacteren voor meer informatie of geef toelichting over het merk of uurwerk dat u momenteel zoekt.

Welke luxe merken of uurwerken?

Er kunnen offertes opgemaakt worden voor Patek Philippe, Vacheron Constantin, Rolex, Chopard en enkele andere topmerken.

Voor meer informatie

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »