Exclusieve horloges outlet: genieten van dalende prijzen

  • Geplaatst op
  • Door Wim Moer
  • 0
Exclusieve horloges outlet: genieten van dalende prijzen

Exclusieve horloges outlet binnenkort: de Zwitserse horlogerie en de grote namen in de wereld van luxe horloges geven iedereen een korting...

Exclusieve horloges outlet binnenkort: de Zwitserse horlogerie en de grote namen in de wereld van luxe horloges geven iedereen een korting. Ja, zeker weten. De prijzen van topmerken zullen dit jaar sterk dalen. Hoe komt dit? Is het nu hét moment om een luxe horloge te kopen? Wij geven u straks ook nog enkele tips om van de laagste prijzen te genieten en om heel voordelig exclusieve horloges te kopen!

Wat kunt u allemaal kopen onder de grens van 5000 euro? Wat denkt u van horloges uit de luxe categorieën zoals een Jaeger-LeCoultre, Rolex, Cartier en Bvlgari? Wat kunt u tegenwoordig allemaal kopen voor minder dan 2000 euro? Geen uurwerken van topklasse? Think again! Een Breitling, Baume & Mercier en Longines. Voor minder dan 1000 euro heb je al een exemplaar van één van de twee laatste exemplaren.

Topmerken waarvan de prijzen op een bepaald moment zo hoog waren dat ze onbetaalbaar waren voor velen, zijn plots heel bereikbaar geworden! De mythe van een groeiende luxe horlogerie tijdens de vele economische crisissen zijn voorlopig tenietgedaan. Het leek er even op dat luxe horloges ongenaakbaar waren voor marktschommelingen. Na 2008 is de waarde van de Zwitserse horloge-export verdubbeld. Aziatische klanten voor luxe horloges leken onuitputtelijk te zijn. De investeringen in nieuwe modellen en technologieën was exponentieel aan het stijgen. En tijdens beurzen en die persconferenties was er geen tekort aan extravagantie.

En toen waren er elementen die ervoor zorgden dat de prijzen uiteindelijk kelderden: terrorisme in Europa en de vele beperkingen in de Aziatische markt. Het is echter te laat! De investeringen van vele merken in Zwitserland zal terugverdiend moeten worden en zo ontstaan er dus uitzonderlijke lokprijzen. Investeringen in horloges zijn dus ook onderhevig aan bepaalde marktelementen, waardoor de prijs kan stijgen of dalen. Echte zeldzame horloges vormen uiteraard wel een uitzondering hierop, maar dit geldt op alles wat zeldzaam kan zijn uiteraard.

Rolex watch Swiss display shop

Rolex Swiss display

 

Wil jij goedkoper exclusieve horloges kopen? 4 tips:

1. Koop een exclusief horloge van het instapgamma

Deze zijn meestal goedkoper.

2. Vroeg kopen = goed kopen

Een horloge kopen van een merk dat nog relatief onbekend is, maar een enorm groeipotentieel heeft.

3. Laatste reeks en niet populaire horloges

Worden meestal met een korting verkocht en kunnen later toch heel populair worden doordat deze zeldzamer zullen zijn.

4. Koop online

Minder kosten in accommodatie = goedkoper kopen.

Wil je meer tips? Schrijf u dan in op onze nieuwsbrief

 

Conclusie:

Heb je ooit gedroomd om een horloge van een bekend merk in jouw bezit te hebben? Dit is hét moment om te genieten van aantrekkelijke prijzen in het instapgamma van luxe horloges. Een investering voor de toekomst dus!

Wil jij merken zoals Jaeger-LeCoultre, Rolex, Cartier, Bvlgari, Breitling, Baume & Mercier en Longines en nog veel meer topmerken kopen voor echte scherpe prijzen? Dan moet je binnenkort op Horlogemerken.be zijn! Naast onze VIP service zullen wij ook een selectie van topmerken op onze webshop plaatsen!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief en like onze Facebookpagina en wees als eerste bij! Exclusieve voordelen voor exclusieve leden...

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.