Over ons

Video Horlogemerken Belgium

 

Horlogemerken.be is ons online platform met een collectie kwalitatieve en exclusieve horloges met een buitengewone service.

Door een eigen stijl en verfrissende kijk op de markt kunnen wij aangenaam en voordelig shoppen garanderen. Een uurwerk kopen is voor ons een investering. De kwaliteit van het horloge is uiterst belangrijk om lang van uw pronkstuk te genieten. Daarom verkopen wij alleen uurwerken waar de kwaliteit en exclusiviteit centraal staan!

Exclusieve, zeldzame en automatische uurwerken aanbieden tegen scherpe prijzen is onze specialiteit. Verder verkopen we ook een selectie van horloge merken die doorheen de jaren reeds een bewezen kwaliteit hebben aangetoond.

U geniet bij ons van maar liefst 735 dagen after-sales service, online horloge reparatieservice en nog veel meer andere exclusieve voordelen!

 

 

 

Waar zijn wij te vinden? 

Horlogemerken.be heeft haar maatschappelijke zetel gevestigd te hartje Zele, België.

Wij vinden het belangrijk dat we een praktisch online platform kunnen zijn voor al onze klanten in héél België en Nederland. U kunt via ons online platform zelfs heel eenvoudig een retourlabel aanmaken. Het terugsturen van uw horloge voor een onderhoud of herstelling kunt u heel eenvoudig via pakketpost, hierdoor bespaart u tijd en brandstofkostenWe zorgen er namelijk voor dat uw uurwerk steeds gemakkelijk en snel nagekeken kan worden ongeacht hoe ver u woont.

 

 

Door online aanwezig te zijn kunnen we:

  • Uitgebreide en goed beveiligde betaalmethoden aanbieden!
  • Online reparatieservice aanbieden
  • Een snelle service geven.
  • 24u open blijven zodat u kunt shoppen wanneer het u past!
  • Hoge kortingen en voordelen aanbieden!
  • Altijd bereikbaar zijn bij vragen via chat en via mail: [email protected] .
  • Flexibel zijn in een dynamische markt.
  • Telkens focussen op vernieuwing en de beste horloges!

 

INFORMATIE BEDRIJF:


Naam onderneming: Horlogemerken

E-mailadres: [email protected]

Tel: (0)92 98 12 98

BTW-NR. BE527943680

OND.NR. 0527.943.680

 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »