5 belangrijke redenen waarom horloges (weer) tijdloos zijn

  • Geplaatst op
  • Door Wim Moer
  • 0
5 belangrijke redenen waarom horloges (weer) tijdloos zijn

Je zou zeggen dat een horloge vandaag de dag niet echt meer nodig is. Als je wilt weten hoe laat het is dan kijk je toch gewoon even op je telefoon? Dit kan je inderdaad doen, maar het kunnen zien van de tijd is niet de enige reden dat je een horloge zou moeten kopen.

Een horloge is net zoals alle andere accessoires; het geldt als een statement. Je horloge zegt veel over jou. Door een horloge aan te schaffen maak je dus duidelijk waar jouw stijl ligt en krijgt men een idee van hoe jij bent. Een uurwerk is tijdloos; het zal nog steeds een statement vormen als je over 20 jaar nog steeds hetzelfde horloge hebt. Er bestaan tijdloze stijlen, maar ook tijdloze horloges. Hier zijn vijf belangrijke redenen waarom horloges altijd tijdloos zullen blijven:

  1. Het staat mooi bij iedere outfit

Een outfit is de ideale manier om jouw outfit net even wat luxer te laten ogen. Door middel van een goed en mooi uurwerk zal je gelijk klasse uitstralen. Dit geldt al helemaal voor de mannen die in pak naar het werk gaan. Niets ziet er stijlvoller uit dan een man die een goede klok om zijn pols heeft in combinatie met een passend colbert. Plus, het ziet er toch een beetje sneu uit als je elke keer op je telefoon moet kijken om de tijd af te lezen.


  1. Het is deel van je persoonlijkheid

Door middel van een horloge om je pols kan je laten zien dat je anders bent dan anderen, het is dan ook echt zo dat een horloge een deel uit zal gaan maken van je persoonlijkheid. Als je van klassiek houdt dan kan je gaan voor een authentiek Tissot horloge. Ben jij toch wat sportiever? Kies dan voor een pilotenhorloge als de Victorinox. Het dragen van een horloge laat zien dat je anders durft te denken dan de andere mensen, het laat zien dat je het tof vindt om op te vallen.

  1. Het geeft een emotionele band

Het krijgen van een horloge voor bijvoorbeeld je verjaardag zal altijd een speciaal moment zijn. Een horloge is en blijft een luxe product, het is niet iets wat je zomaar even in een impuls koopt. Dit is dan ook de reden dat een horloge vaak een emotionele band met zich meebrengt, denk bijvoorbeeld maar aan een uurwerk wat al jaren in de generatie rondgaat. Heb je een geheel nieuw horloge gekregen? Als je hem goed onderhoudt dan je hem later ook weer doorgeven aan een nieuwe generatie.

  1. Het staat volwassen en professioneel

Uit onderzoek blijkt dat het dragen van een horloge bijdraagt aan een volwassen uiterlijk. Mensen die een horloge om hebben worden vaak als meer volwassen ingeschat en ogen een stuk professioneler dan de mensen die geen horloge dragen. Niet voor niets dat de meeste mensen in hoge posities vaak een goed horloge om de pols hebben.


 

  1. Het is een gespreksstarter

Wanneer je net een nieuw horloge hebt dan zal je waarschijnlijk veel vragen krijgen over wat voor soort het precies is, het is dus echt zo dat een horloge een gespreksstarter is. Hierdoor wordt het aangaan van sociale conversaties een stuk eenvoudiger. Wie weet kom je op een dag iemand tegen die ook zo’n fanaat is van goede horloges.

Als je nu gek bent op tijdloze horloges dan zal ik je daar helemaal niet van weerhouden om zo’n prachtig sieraad aan te schaffen. Het is natuurlijk wel belangrijk om je horloge goed te onderhouden, zodat hij voortdurend in de beste conditie zal blijven. Bekijk gerust de tijdloze horloges in onze webshop, wij hebben ook uurwerken van de meeste bekende én betere merken in ons assortiment.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.