Top 5 stijlvolle horloges uit de films

  • Geplaatst op
  • Door Van den Bergh I.
  • 0
Top 5 stijlvolle horloges uit de films

Wil jij weten wat de top 5 iconische uurwerken in de filmwereld zijn?

Er zijn nu eenmaal films die legendarisch blijven en films die je geleidelijk aan vergeet. Wat je echter niet zo snel vergeet is de iconische stijl of kleding die de acteurs droegen. Zeker als het om horloges gaan! De meest dure, zeldzame en mooiste uurwerken komen soms voorbij in de film. Hier onze top 5 meest iconische horloges uit Hollywood:

1. SKYFALL - OMEGA SEAMASTER PLANET OCEAN 600M 42MM

Iedereen kent hem wel, James Bond. Als iconisch figuur in de filmwereld heeft hij talloze dames veroverd en tientallen boeven verslagen. Deze spion draag een Omega horloge, een prachtexemplaar van gehard staal met kristalglas. Niet zo raar dat 007 een speciaal (en kostbaar) uurwerk om zijn pols heeft hangen.

2. KINGSMAN 1 – BREMONT

In het eerst deel van Kingsman hebben de geheime agenten een Bremont horloge. Dit horloge is iets subtieler en het heeft wel een vintage uitstraling. Het is dan ook een Brits merk. Het roze gouden horloge met glazen achterkant is een kunstwerk om naar te kijken en straalt elegantie, klasse en zelfvertrouwen uit. In combinatie met een goed pak is dit hét horloge om stijlvol over straat te lopen.

3. KINGSMAN 2 - TAG HEUER CONNECTED MODULAR45 (BONUS)

In het tweede deel van Kingsman draagt Colin Firth een Tag Heuer (speciale editie) voor deze film. Deze editie heeft een prachtige bruine band met bronzen wijzers. Het straalt klasse uit en past maar al te goed bij onze gentlemen in stijl als de Kingsman. Deze speciale editie is vrijwel niet meer te verkrijgen, het is dan ook echt specifiek voor de film ontworpen en gemaakt.

4. PREDATOR - SEIKO H558

Wie kent hem niet, onze grote vriendelijke spierbundel Arnold Schwarzenegger. In Predator speelt deze bink een heuse moordmachine. Hij draagt een Seiko H558 horloge, een vrij simpel ontwerp maar heel robuust. Het is een duikershorloge, al staat het horloge niet bekend als een topstuk van Seiko zijn assortiment. Zo zie je maar dat een iconisch horloge niet altijd bij de high-end uurwerken moet behoren! Maar nu is een Seiko H558 wel degelijk een stoer uurwerk, gedragen door niemand minder dan Arnold zelf.

5. BLOOD DIAMOND - BREITLING CHRONO AVENGER

In Blood Diamond speelt Leonardo Dicaprio een man die iets te veel betrokken raakt in een schimmige burgeroorlog. Door geld raakt hij langzaam maar zeker de controle kwijt. In de film draagt Leonardo een Breitling chrono avenger met donker bruine band. De Breitling oogt van topkwaliteit en staat garant voor jaren plezier.

6. Doctor Strange & Batman: JAEGER – LECOULTRE ULTRA THIN COLLECTION

Als laatste komen we aan bij de Jaeger LeCoultre van Doctor Strange. Dit horloge zagen we voor het eerst in de Batman films met Christian Bale. Het uurwerk zelf is van de ultra thin collection, een heel slank en elegant ontwerp. De zilverkleurige wijzerplaat doet Doctor Strange veel goeds. Het horloge van topkwaliteit zal voor Bruce Wayne (miljardair en alter ego van Batman) en onze topchirurg geen probleem zijn, er hangt hier namelijk een prijskaartje aan van minstens 17.000 euro. Voor anderen zal het uiteraard sparen worden! Hier kan Dr. Strange zelfs een horloge kiezen uit zijn persoonlijke collectie, elk met een eigen horloge winder weliswaar.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.