5 Tijdloze en Leuke Cadeaus Voor Mannen

  • Geplaatst op
  • Door Hanne Raemakers
  • 0
5 Tijdloze en Leuke Cadeaus Voor Mannen

Het is toch moeilijk om een geschenk voor mannen te kopen! Niet? Het is immers bijna Valentijnsdag, Vaderdag of zijn verjaardag binnenkort. Het is dus tijd voor een intensieve zoektocht met een portie ninja skills! En wat is het resultaat na 1 week intensief zoeken? Tijd verloren, uitgeput en enorm wat twijfelachtige cadeaus verzameld... vooral voor een man die schijnbaar alles al heeft.

Wil jij de 5 leukste cadeaus voor echte mannen ontdekken?

Hieronder een aantal ideeën voor de man met een verjaardag, huwelijksjubileum of Valentijn:

  1. Reis of weekendje weg

Voor mannen met tijd en die zich kunnen ontspannen, is een weekendje weg ideaal. Lekker ontspannen aan de kust of een citytrip in een buurland kan hem zeker deugd doen. Een voordeel is uiteraard dat u vaak kan meegenieten van zijn cadeau (knipoogje). Waarschuwing: Voor zelfstandige mannen met te veel werk kan dit wel averechts werken!

 

  1. Horloge

Een horloge is een juweel waar de man net zo tevreden van kan worden zoals een dame met een ring. De man heeft maar weinig mogelijkheden op vlak van sieraden kiezen. Een ring is ook niet altijd gepast als een cadeau voor een man. Een luxe of limited edition uurwerk kan daardoor extra waardevol worden voor de man in je leven. Er zijn horloges in verschillende soorten (mechanisch, quartz, solar enz.), maten en kleuren. Enkele tips nodig? Hier kunt u gemakkelijk schitterende horloges selecteren en kopen voor heren!

 

  1. Een mannelijke gadget

Een gadget is voor een man uiteraard een speciaal stuk speelgoed. Al zocht u een cadeau 5000 of 500 jaar geleden, een gadget was altijd al een stukje speelgoed geweest voor de man. Nu heb je echter meer keuzes om leuke gadgets te kiezen. Voorbeelden: Een verzameling van Star Wars Collectibles, bluetooth speakers, domotica, selfie sticks en gourmet/barbecue manden enzovoort.

 

  1. Een Man cave

U kunt uiteraard een ruimte in zijn huis speciaal herinrichten voor zijn hobby’s. Een bioscoopzaal met een beamer voor mannen die graag films bekijken. Een bar of café met een tap en krukjes in de kelder. Een ruimte met treinmodellen in de zolder. Een ruimte waar een man zich dus kan ontspannen, bezighouden en pronken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

 

  1. Sportmateriaal

Voor sportieve mannen kunt u bijvoorbeeld klimbenodigdheden, zwemgerief of zelfs loopmateriaal kopen. Voor mannelijke supporters kunt u materiaal van zijn lievelingsclub of ploeg kopen. Sport en mannen zijn voor 70 procent compatibel met elkaar. Laat hem maar spelen!

 

Heb jij nog tips of ideeën? Laat het ons hieronder weten!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.