Vergeet de smartwatch en maak plaats voor een Hybride Smart Classic uurwerk?

  • Geplaatst op
  • Door Hanne Raemakers
  • 0
Vergeet de smartwatch en maak plaats voor een Hybride Smart Classic uurwerk?

Wat krijg je als men een klassiek horloge en een smartwatch samensmelt? Een hybride horloge? Ja, het bestaat! Hugo Boss brengt binnenkort hun Smart Classic horloges uit. Wat is een Smart Classic horloge? Waar kan je het kopen? Lees het hier…

Een slimme klassieker

Je kent zeker en vast mensen die geen fan zijn van een smartwatch. Het verlies aan stijl en het ontbreken van een kras- en breukvrije glas is nog steeds een belangrijke factor voor twijfelaars. Logisch, want een scherm van een smartwatch is zeker niet hetzelfde als saffierglas van een kwaliteitshorloge. Meer info hierover.

Te veel onderbroken worden door pop-ups op een schermpje van je smartwatch komt ook niet altijd goed over (denk maar aan vergaderingen enz.).

Het is echter wel prettig om juist alle handige functies van een smartwatch in een klassiek uurwerk te stoppen. Niet? Inderdaad, een gat in de markt had Hugo Boss gedacht! 

Wat is nu een Hugo Boss Smart Classic horloge?

Een Hugo Boss Smart Classic heeft alle eigenschappen van een klassiek horloge, maar het kan trillen bij een bericht en het kan je stappen tellen. Een app op je IPhone voor IOS of Android voor je smartphone zal voldoende zijn voor een verbinding.

Om te beginnen zal er keuze zijn tussen een horlogekast met een roségouden kleur of met een stalen kleur. Een horlogeband met een krok motief in het bruin of zwart sluit uiteraard perfect aan bij een Hugo Boss uurwerk. Zo zullen de eerste Smart Classics eruit zien: klassiek en elegant. 

Een hybride als een alternatief voor een smartwatch?

Hugo Boss is niet de enige met een idee van een kruising tussen smartwatches en klassiekers van hun lijnen. De concurrenten van Boss zullen alvast snel volgen. Lacoste en Tommy Hilfiger hebben hun plannen al laten weten om hun eigen hybride horloges uit te brengen. Vintage met een vleugje technologie. Ideaal! Net wat we nodig hebben om iedereen tevreden te stellen.

Waar kan ik een Smart Classic of een hybride horloge kopen?

Het komt in september 2016 uit op de Britse markt. Voor de VS, EU en Azië is er nog geen datum bekend voor een lancering. Een Brexit kan toch wreed zijn hé? 

Hoe kan ik op de hoogte gehouden worden bij een lancering?

Bij Horlogemerken zullen we je wel op de hoogte houden bij een lancering in België en wanneer je het online kan verwachten bij ons!

Je zult jezelf wel eerst moeten registreren op Horlogemerken.be of onze Facebookpagina een like moeten geven uiteraard. Geen paniek voor spam, want we geloven niet in het onnodig irriteren van fans!

Bedankt voor te lezen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.